Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 22.02.2019., 17:58   #751
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Colossus

Upravo tako. Popizdio sam na Hold E za svaku interakciju. Idem lootat les, on mi u zadni sec promjeni loot sa E na switch weapon sa govnetom na podu sa E. Onda primjetim naknadno da mi je weapon otisao.....o jeben te zivote.

Mobovi dobiju no clip po volji, lik trci kroz vrata, drugi otrci sa platforme 500m u daljinu...30m iznad zemlje. Idem snipat lika, a on u zidu....

Ok, ajmo stealth. Lik ispred mene, pogodim ga nozem, odletio je 5 metara kroz vrata i pao ispred svih i digao uzbunu. Sunce ti zarko, nisam znao da imam tako jaku ruku da ga noz odnese u mp3.

Slucaj 2, stealtham i gledam moba kako patrolira... lijevo-desno, lijevo-desno i produzi i padne sa platforme...padne, pogine i ovi dignu uzbunu.
AI za 5.

Voice acting je bas kao sta kazes, UZAS. Prokleti UZAS, kad i ako ljudi dodju do one male sta kaze "hvala ujko Artjom" doslo mi je da spucam nesto. Potrosit desetke miliona dolara na ovo a ne dat 12c nekome da izgovori 3 rjeci. Pas, macka il hrcak bi dali bolje voicelineove.

Hitbox je zalost, nemam druge rijeci. Sve sta sam vidio kako streamerima dize tlak je 10x gore kad sam igras.

Open world je zakurac. Dobijes mapu i setaj po njoj, lootaj sitnice, pobij mobove. Vrati se tu za par minuta, mobovi su opet tu, al loot nije. Ako ubijas ljude, barem dobijes ammo, ako su one zivotinje, well, mos se jebat, ode ammo u bespovrat. Dodjes do ruba "podrucja", samo se izvrnes mrtav.

HOLD E to retry. Ovo je tako frustrirajuce da ako predjem ovo i ne razbijem nesto, ja cu to zvat uspjehom.

Na 1060 ide sasvim dobro. 55-60 90% vremena, onda pogledam zid i fps padne na 45.... pogledam komplex ispred sebe sa puno vise stvari...60fps.
Optimizirano, nema sta.

Vratio fow na 60, sad mi fali pola ruke, dok igras ne vidis geiger counter i vrijeme, jednostavno moras imat osmrtnicu.

BladeRy je offline   Reply With Quote