View Single Post
Staro 22.02.2019., 17:25   #5485
redhill
Registered User

Datum registracije: Jul 2017
Pozz ljudi, imam veliki problem odnosno moj brat ima veliki problem. Naime od danas kada se brat sa svojim Pocophone F1 spoji na wifi kod kuce, cijeli internet pocne stekati, spor je, ne zeli otvoriti stranice. Također kada igram nesta online kao sto je Rocket League ping mi skoci na 150+, sve lagga znaci ne igrivo, kad se skine s wifija odnosno iskljuci ga, sve se vraca u normalu. Par puta smo testirali (browser i igra), da budemo sigurni da njegov Pocophone radi probleme svima u kuci. Znaci steka i na racunalu koji je zicno spojen s ruterom. Dok ja sa svoj RN5 i sestra sa svojim RN4X mozemo biti spojeni na wifi cijelo vrijeme i nista nece stekati niti biti spor internet. Ovo mi se jos nikad nije desilo da neciji mobitel doslovno "ugasi" internet za ostale.

Da li je neki virus? Da li ima veze sto je brat jucer ukljucio neku glanc tarifu preko t-mobile, ali cisto sumnjam da to ima veze s wifijem ista. Pomozite da rijesim ovaj problem sto prije. Hvala unaprijed i ispricavam se ako nisam postao u dobroj temi ovaj problem, ali posto se radi o Pocophone F1 koji radi probleme.
redhill je offline   Reply With Quote