Citiraj:
Autor FRipper
Pa nisu vam ponudili podlogu jer nemaju misa. Vec su vam ponudili isti proizvod, istih specifikacija samo druge boje.
To ko da kupujes nekakvo kuciste, recino Nzxt h500 crvene boje i trgovina kaze nema ali ti moze ponuditi ljubicasto, bijelo, crno i plavo. I onda ti ides prijaviti trgovinu jer nemaju ono sto ti zelis i cigancis se prijavama okolo da dobijes crveno jer eto trgovina se hoce rijesiti ostalih pa ti nude to jer crveno svi zele pa ce se i ovak i onak prodati.
|
Lepi moj, od svih ljudi ti bi trebal znati da nije isto, s obzirom da i sam radiš u maloprodaji.
Ni približno nije isto ako se tak nekaj dogodi prije naplate / potvrde narudžbe. Prema ZOO izdavanje računa, a iz prakse čak i proces naplate, odnosno sama potvrda narudžbe se smatraju sklapanjem ugovora. Pa je onda poprilično velika razlika jel se nešto dogodilo prije no što je ugovor sklopljen (situacija koju ti opisuješ) ili nakon (situacija koju mi imamo s Linksom)
Citiraj:
Autor FRipper
I nemoj meni govoriti sto mi je trebalo a sto ne. I ponavljam, iako ne bi trebao, lockati cu temu ak nastavite s glupostima. Amen
|
Citiraj:
Autor FRipper
Budite sretni sto ste nesto dobili
|
Dok pričaš stvari koje su faktički netočne i još to govoriš kao da su se Denis i Vedran, kao dva milostiva anđela spustila s nebesa i nama raji podarili jeftinog hardvera, da neko te treba pozati na red. Ovdje se ne radi o milostiniji nego jednostavnom kršenju zakona i nema tu da smo nešto dobili, nego s količinom prijava izborili.
i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
|