Citiraj:
Autor geronimo_2
molim savjet.
daklem nakon 4. poziva t-scum-u i neugodnog razgovora snjima, jer niti nakon svog ovog vremena nije brzina dignuta na turbo 50 oni meni prodaju pricu da je brzina zabiljezena turbo 20, stagod im to znacilo, i da se moze dignut, ali da ce to kostat dodatnih 10kn. daklem poceli su igrat na tu kartu ocito. da se dog cjena kad se produzuje ugovor i onda ne ukljuce dogovorenu brzinu (turbo 50) vec onu nizu i onda ako se zove se prave blesavi.
reko mi je operater da je jedino rjesenje slati prigovor na onaj njihov meil i trazit preslusavanje razgovora. dali je to tako i dal se moze obratiti jos nekome jer ja bi najradije sad raskinuo snjima jer ne radi se niti o 10kn niti o brzini vec o nacinu poslovanja. hakom? neka sluzba za te stvari u HR?
hvala.
|
Za početak smiri doživljaje. Tim tonom je sigurno osoba sa druge strane imala volje pomoci.
Napisao si u prvom postu da si dogovorio cijenu od 179kn/mj. Paket je inače 169kn/mj (za 60+ godina, ali po toj cijeni produžuju i ostalima) + 10kn/mj. za turbo 50. Isti taj turbo možeš sam aktivirati kroz portal i digne ti brzinu kroz nekoliko minuta. Dok nije aktivan turbo, ne naplaćuju tih dodatnih 10 kuna.