View Single Post
Staro 21.02.2019., 16:36   #3679
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001

stvar je jos gora kad skuzis da svi ostali Logi misevi sa hyper scroll-om imaju "normalan" layout (kotac je 3. tipka, a tipka iznad je sklopka za hyper scroll), osim Anywhere-a

Nema treću tipku, pa šta ?

Ne kupuje se za desktop okruženje nego za prijenosnik. Imam prvu generaciju MX Anywhere, jedan je od najboljih miševa za prijenosnike. 2S bih uzeo čisto da se riješim receivera, da mogu preko BT-a spajati na Surface Pro.-->
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
to sam i ja napiso par postova gore, poklali se za misa, samo sto je na popustu... da je MX Master jos bi razumio, al za MX Anywhere nikako ne kuzim

kad kupim misa od 600+kn (a i od 200kn) ocekujem da se mis prilagodi meni, a ne da ja mjenjam svoje navike prema misu

stvar je jos gora kad skuzis da svi ostali Logi misevi sa hyper scroll-om imaju "normalan" layout (kotac je 3. tipka, a tipka iznad je sklopka za hyper scroll), osim Anywhere-a

Nema treću tipku, pa šta ?

Ne kupuje se za desktop okruženje nego za prijenosnik. Imam prvu generaciju MX Anywhere, jedan je od najboljih miševa za prijenosnike. 2S bih uzeo čisto da se riješim receivera, da mogu preko BT-a spajati na Surface Pro.