View Single Post
Staro 21.02.2019., 13:08   #473
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ovo je koliko vidim kontroler od One X (ima poravnatu i zaobljenu gornju povrsinu oko X loga i prema bumperima). Na One kontrolerima postoji "stepenica" sto se vidi na tom videu. Svejedno, nema taj problem s bumperima sto je oke
da ovi sa mall.hr su najnovije revizije (Model 1708) sa 3,5mm audio i BT sto dolaze uz One S i One X

Citiraj:
Autor beli14 Pregled postova
Vi koji ste kupili kontroler, bumperi rade dobro? Mislim, da ne uvale neki stari kontroler za tu cijenu.
ja sam isto bio skeptican da nije neki refurbished, narucio reko ko ga...

ali nije, sve po PS-u... retail pakiranje sa naljepnicom.

unutra gancika gamepad, stik za pc (novija/manja verzija) i 2x Duracell AA.

cak je i gamepad noviji batch, jer dolazi sa najnovijim FW

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
bambi, desni se čuje normalno, ko na mobitelu, lijevi kao vešmašina kad skače

probano na dva komada, identično, tak da neznam što da ti kažem, ja si ostavljam jer očito ''tak trea bit''
vjerovo ili ne, lijevi vibra motor je veci od desnog... zasto, pojma nemam, ali tako je bilo i na X360.

to su ovi glavni vibra motori, ima jos i 2 mala u trigerima.. ti su identicni, ali njih ne podrzava svaka igra.

najlakse je intalirat Xbox Accessories za Win10 i u konfiguraciji (...) ima opcija "Buzz" (na HRV je nespretno prevedena "Aktualno"), to aktivira sva 4 motora istovremeno.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
dok je recimo dualshock 4 škripav kad se drži u ruci i stisne, xbox gamepad je tu nečujan
bez brige i ovaj ce poskripit za 6mj imam 2 bijela One S (isto Model 1708, samo bijeli), oba skripe.. danas mi stigne ovaj novi crni ono ni da mrdne... vec sam zaboravio kak je to kad je novi

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 21.02.2019. u 13:58.
nathan.fake je offline   Reply With Quote