trenutno sam na 3570k/660gtx/8gb rama i komp u uglavnom koristim s 2 monitora(1 od tih je 144hz), a nekad je upaljen i tv ko 3.monitor. treba mi sto vise upaljenih tabova s flash/html streamovima tipa twitch + kineski streamovi (huomao je npr uzasno neoptimiziran i komp mi cesto bude na 100% usagea)...znaci zna bit upaljeno i po 4-5 1080p strimovima koji mi se guse na ovom kompu. sto se tice igri, uglavnom mi treba za igranje fluidne dote2, koja je isto relativno cpu intensive. uzeo sam rx580 s 8gb koju cu preuzet za koji dan i sad ne znam bih li cekao novi ryzen ili uzeo nesto tipa ryzen 1700 ili potegnut do skupljih intela tipa 9600/9700k ako se isplati, sto sumnjam
dakle treba mi mbo/cpu/ram/cpu cooler za fractal design r4(ili ako imate neku preporuku tihog kucista slicnog izgleda i (manjih) dimenzija
cijena nije toliko bitna, ali ne zelim radit overkill nego radje opet za 2-3 god promijenit ako treba (mislio sam i ic i do 32gb 3kmhz rama)
edit:i nvme ~500gb ssd
hvala!
Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 21.02.2019. u 09:05.
|