View Single Post
Staro 19.02.2019., 21:42   #473
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
evo jedno iskustvo oko povrata

jučer podigao xbox controller, i doma igram i skužim ne radi lijevi motorić za vibraciju

odmah naručim novi, danas podignem novi, i pritom uz obrazac o povratu vratim ''stari'', sve prošlo bez ikakvih problema

Povrat je apsolutno tvoje pravo i to nitko ne osporava, naravno da ćeš vratiti neispravan uređaj. Al mogao si im reći da isti ekšli nevalja, a ne sad će netko drugi to morati rješavati jer ti nisi napomenuo. Koliko imaš godina?

Citiraj:
Autor manletkingio Pregled postova
U Europi i ostalom civiliziranom svijetu dućani označe robu koja je vraćena i nude je po nižoj cijeni.
Nažalost kod nas se uvijek moraš pitati je li monitor koji kupuješ novi ili ima mrtve pixele jer ga je netko vratio.

Koliko puta sam kupio monitor, a tvorničko pakiranje je otvoreno. Kad pitaš zaposlenike zašto je kutija otvorena, "stavljamo garanciju i provjeravamo je li sve unutra."
Vjerovao ili ne, ja sam bio taj koji je otvarao monitore i laptope i stavljao unutra EU kabel kad su znali zajebat, stavljao jamstveni list i sl. I laptopi se dodatno otvaraju jer idu na graviranje. Nije sve crno i bijelo.