Citiraj:
Autor Garro
Yebem ti sve, tog iz Koprivnice sam i ja pikirao, još se čudim kako mi tip ne odgovara na poruku.
Anyway, čestitam! 
|
Hahaha
@trpi, ma kakav IPS, ovaj VA je vrhunski ne dira me IPS ni malo.
Tj nije ni IPS ni VA, ni jedno ni drugo idealno, ali dobar VA poput ovog mog je skroz ok, pogotovo ovako za nas koji ne gledamo na boje profesionalno. To govorim kao 60hz, a 144hz je milina i osjeti se pogotovo u multiplayer igrama koje igram online
Ps
..dok sam bio ovo gore pisao bio sam u sred igre lol.
Da se dopunim, ni IPS nije savršen.
Ako trebam poredati neke stavke po mojoj važnosti bilo bi otprilike ovako nekako, podrazumjevam vrlo dobru kvalitetu slike:
*Refresh rate 144hz , ubuduce svaki mora to imati
*"Minimalan" bleed/glow
*Color uniformity tj navidjao sam se prije svakakvih velikih monitora s tim problemom izrazenim, e mene to iritira..
*Visina monitora (16:9-24" mi je kratko, 16:10 je slab izbor nažalost, a nastavno ocito ne volim ultra wide

)
*Tek onda vrhunska slika s top notch preciznim bojama, ja to ne primjetim te razlike, tako da meni to nije bitno
Ovaj to sve ima dobro rijeseno.
Iz navedenog možeš zakljuciti, da meni općenito gledano nije bitno nešto na sta moras prstom pokazivat
Pps
Graficka se pocela znojiti malo vise , 73°C i 2400rpm, trpi ti to volis pratiti pa evo za info