View Single Post
Staro 19.02.2019., 14:14   #4198
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Update:Slomio sam jedan standoff na morpheusu prilikom promjene montaze i sad moram narucit kit cijeli vjerojatno.U meduvremenu nabavio accelero xtreme iv i moram rec da je puuuuuuuno hladnija i tisa grafa od morpheusa.Superposition benchmark:voltaza +100,core +100,memory +500 u zatvorenom kucistu temp ne prelazi 65c a ja ne cujem komp doslovno jer se vrti na oko 900 rpm accelero ili 25%.Hebeno je bilo tesko montirat ga na grafu jer ima onu retardiranu foliju koja sluzi da backplate ne sprzi grafu i to treba izrezat na mjestima di se postavljaju termal padovi na grafu sa zadnje strane.

Kad mi stigne kit za morpheusa ide u prodaju sa vardar ventovima.Trebao sam odmah uzet accelero i rijesio bi sve probleme.

Btw u idleu je grafa oko 28c a ventovi ne rade uopce zbog ogromnog backplatea koji izvlaci toplinu.

Nedostatak je da sam morao prebaciti grafu u donji slot jer nema sanse da od rama i coolera s backplateom stane u prvi slot.Sad mi je grafa doslovno nekih mozda 2cm max od psu odjeljka u R6 caseu.Da ima vise zraka grafa vjerojatno bi bilo jos koji stupanj manje temp.

Heaven Bench 20min max 64c extreme setings 4k 8xaa
voltage 0,core +100,memory +600 i zatvoren case.Bolesnoca
Razlika u buci idle i load je jakooooooo mala.Skoro necujno u loadu.

@Drug Brko ako si se dvoumio dal da stavis accelero vjeruj mi razlika je nebo i zemlja.Stavljaj odmah.

Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 19.02.2019. u 14:44.
warlock25 je offline   Reply With Quote