18.02.2019., 13:42
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor BladeRy
2019 godina, rade igru, studio potrosi 50-100m na razvoj.
Paz ovo, Crysis 1 je izasao 2007me, mogao si skinit metcima grane sa drveta, dok grana pada prepolovit je u zraku par puta. Uzet limenku, pitar, casu, bocu, WHATFUCKINGEVER i bacit u mp3. Ubijes kineza, uzmes ga i bacis u mp3. Ubijeni mobovi/likovi ne postanu nepomicni objekti onaj trenutak kad legnu na pod.
Dying light, izaslo 2015te, mozes zombije komadat na djelove, glave, ruke, noge, horizantalno il vertikalno, ima bullet dmg ovisno gdje pogodis lika.
Jel pljucam po igri....DA. Jesam. Jer su nam dali gameplay trailer 2017/2018 koji je izgledao ko remekdjelo, metro igre su imale atmosferu. Krivo mi je sta su otisli ubisoft putem, pokazi jedno, nerfaj u 3pm i izdaj vani.
|
Čuj, danas je važno zadržat onaj PG rating da barem djeca od 16 god. mogu odigrat igru. Zato je toga komadanja jako malo, u biti, u igrama... Šteta jer da je malo manji fokus na grafiku a malo veći na AI i ovakva komadanja, po meni, igre bi bile puno zanimljivije. Npr ovaj novi Resi 2, tu je to super odrađeno. Je da su neprijatelji bullet sponge ali nije toliki bed jer ih je zabavno kasapit.
Što se tiće interaktivnosti sa raznim objektima, u njihovu obranu, i prijašnji nastavci su bili takvi... Da je to žalosno - je... I opet ću povuć paralelu sa prvim FEAR-om, tamo je sve letilo u pičku materinu kad bi ušao u neki fajt u nekom uredu, i baš je bilo super ugodno oku... Ne znam, najžalosniji je u biti taj loš AI. I prvi FarCry je imao jako dobar AI - je da ga je jedan patch unakazio u smislu da su te isto tako spotali u roku odma. Ali do tada mi je isto ostao u dobrom sjećanju - točno se sjećam dan danas scene kad me jedan skužio di se šuljam i upozorio druge da me opkole. Ono, skoro sam svršio tada.
|
|
|