50ak dvd-ova punih raznog backup smetja sam prije 2-3 godine procesljao i mahom eliminirao (ono sto je bilo citljivo). Cudo koliko toga postane nebitno nakon 10ak godina. 150ak dvd filmova, mahom piratluk, duallayeri i hq stuff vrijedan przenja na dvd sam vecinom pobacao, a nesto malo sacuvao za kolekciju. Problem je sto sam prestao koristiti dvd citac pa sumnjam da cu to ikad vise izvaditi iz kutije.
Unazad 4-5 godina i ovako koristim gdrive za to malo dokumenata i slike. Nedavno podebljao to na 200gb. Svake godine provrtim fotke i brisem sranja koja necu nikad vise traziti (zalaske sunca, hranu i sl.

).
Realno stanje je da u kompu imam 3 diska, sistem ssd, apps/games ssd, storage hdd. Da sutra sva tri kihnu vjerojatno se ne bi sjetio sto sam bitnoga izgubio osim svih tih gigabajta podataka koje mogu opet naci na netu.
Bilo bi mi zao samo foldera s vinil ripovima i nekim rijetkim flacovima. To se skupljalo godinama, a s obzirom kako mi je lakse upaliti deezer nego foobar, sumnjam da bi dugo zalio.