View Single Post
Staro 18.02.2019., 02:11   #23407
sharyn
Premium
Moj komp

sharyn's Avatar

Datum registracije: Jun 2010

je kraj jer je očito ovaj film setup za idući nastavak te mi "romantika" nije sjela između alite i onog kretenka. Među njima nema kemije ništa.

Definitno preporuka.

Overlord 2018 Film o nazi experimentima ala Wolfenstein. Kak sam pogledo film dobio sam poriv instalirati "drevnog" vulfija. Preporuka filma

Hunter Killer 2018 Gerald Butler glumi kapetana podmornice u filmu koji pršti američkim patriotizmom tiznom jer eto moraju spasit ruse. Dobar je film, tko voli podmornice i moze podnijet butlera i američko pr3jeb4vanje s rusima preporuka
-->
Alita: Battle Angel 2019 film rađen po japanskom crtiću tj mangi šta već.
znači o filmu nisam znao ništa, kad sam vidio ocjene na rottenu mislio sam da ću bacit 50 kuna za karte (cijena kina u mom gradu je 25 kuna za 3D a za obični film je 20) al jbt ovaj film je bio dobar. Efekti su brutala, priča ima glavu i manje više rep i mogu reć da me film oduševio. Jedino što mi se ne sviđa

je kraj jer je očito ovaj film setup za idući nastavak te mi "romantika" nije sjela između alite i onog kretenka. Među njima nema kemije ništa.

Definitno preporuka.

Overlord 2018 Film o nazi experimentima ala Wolfenstein. Kak sam pogledo film dobio sam poriv instalirati "drevnog" vulfija. Preporuka filma

Hunter Killer 2018 Gerald Butler glumi kapetana podmornice u filmu koji pršti američkim patriotizmom tiznom jer eto moraju spasit ruse. Dobar je film, tko voli podmornice i moze podnijet butlera i američko pr3jeb4vanje s rusima preporuka

Zadnje izmijenjeno od: sharyn. 18.02.2019. u 02:18.
sharyn je offline   Reply With Quote