View Single Post
Staro 17.02.2019., 12:38   #32
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
Meni prije cca godinu dana telefonski nudili 1000 minuta i 4 GB za 79 kn, ali bez naknade za uspostavu poziva. I lik me uvjerava da mi je to bolje. Smart 4 life
Bili su i mene tako jednom zvali, tip (Miloš se navodno zvao, baš sam ga zapamtio) mi je nudio nekakvu zamjensku tarifu (tada sam koristio revoluciju s nekakvim malim paketom interneta mi se čini) u kojoj je bilo dosta MB ali su pozivi i poruke bile dosta skuplje nego u revoluciji. I ta kombinacija bi bila možda marginalno jeftinija nego to što sam tada imao, ne uzimajući u obzir stotinjak SMSova koje bih slao mjesečno. Ja mu objašnjavam da mi trebaju ti SMSovi, na što on odgovara da postoji Viber, da SMSovi ne trebaju. Objasni to budalo mojoj staroj šta je to viber nakon što joj nabaviš smartphone i objasniš joj kako ga koristiti...

Zna li netko da li na bonbon još uvijek vrijedi 50% popusta na aktivaciju tarife nakon uplate bona od 80+ KN?

Pročitao sam nešto o tome kako će tomato ponovno podebljati cijene bonova (što nije ni čudo s obzirom da od ovih novih tarifa imaju debelo najbolju ponudu, ovi drugi jednostavno se prave mrtvi i ne planiraju spuštati cijene pa ih tomato diže) tako da ako želiš ostati ispod 50KN mjesečno uz nekakvu razumnu tarifu to je postala i ostala nemoguća misija.

Zadnje izmijenjeno od: mkey. 17.02.2019. u 12:44.
mkey je offline   Reply With Quote