Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.02.2019., 05:51   #41990
Pomo
Laughing Man
Moj komp
 
Pomo's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: Volim grah koji peče
Postovi: 3,027
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Ne treba hvala. Već imam random lika, zove se "Pomo".

Šalu na stranu, čitam svoje postove unatrag i vidim da sam se nespretno izražavao. Poanta spominjanja one BMW test staze je QC same proizvodne linije. Nema smisla testirati svaki proizvod na liniji, odabere ih se nekoliko nasumično i provrti test. Bilo da je to motor, ovjes, itd.

Dal se motori "razrađuju" u tvornici ili ne, ja mislim da je krivo poistovjećeno sa novim tehnologijama izrade motora. Upravo radi toga ih ne treba toliko maziti i paziti kod kupnje kao nekad, već se taj period više odnosi na ostatak mehaničkih elemenata u autu. Naravno, uz razlike od proizvođača do proizvođača - za što sam naveo primjer svoje Mazde i Škode kod brata.
Vidim da ti nešto zači imati zadnju riječ u raspravi pa...
Da rezimiramo raspravu, krenuo si od "motori se razrađuju u tvornici" i završio na "Nema smisla testirati svaki proizvod na liniji". Čestitam.
Evo za kraj molim te objasni meni barem onu "čišću" atmosferu u tvornici. Hvala.
__________________
Citiraj:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote