View Single Post
Staro 16.02.2019., 10:58   #2388
sti
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Stigao S2719 DGF. Nisam se previše igrao s podešavanjem slike jer me više zanimalo kako radi GSync.

U par sati provedenih u Apex/PUBG/BF1 nisam primjetio ikakve probleme. Nema nasumičnih flickera, gašenja ekrana, kratkotrajnih zacrnjenja ekrana itd. Ni jedan crash, sve radi kao reklamirano, a igranje na visokom refresh rateu je divota. Jedino sam primjerio da u BF1 imam microstuttering kad framerate padne sa npr. 130 na 110, ali mislim je do igre, samo što to na dosadašnjem 60 Hz monitoru nisam mogao iskusiti jer sam imao lockanih 60 FPS.

Boje su definitvno ispranije od IPS-a, ništa čudno, no začudilo me što promjenom kuta gledanja nisam primjetio veće promjene u osvjetljenju ekrana. Više puta sam mijenjao položaj sjedenja, s tim da nikad ne sjedim savršeno ravno ispred ekrana; često se zavalim u stolicu pa gledam lagano bočno i prema gore.

Za vikend slijedi dodatno tweakanje itestiranje, ali već sad mogu reći da sam jako zadovoljan i vjerojatno ću ga zadržati. Prikaz boja i crne je lošiji od IPS-a i to je jedina stvar koja mi smeta, ali sam pristao na taj kompromis.

Pitanje za vlasnike: Kako ste podesili sliku, ICC profilom ili odokativno?
sti je offline   Reply With Quote