Citiraj:
Autor geronimo_2
ak moj cooler nije kvalitetan onda neznam sta jest  ?
il ti pricas o vodenim i ostalim high texh kerefekama koje su me odavno prosle?
nisam skuzio ovo "Nvme je isto kao SSD u SATA varijaniti i poslije ih možeš nadodati."
oces rec stavljanje m.2 (NVMe) u onoj (per)verziji da ide prek 1k mb/s je glupost. dost je i SSD vulgaris sa 500mb/s?
sta ce mi 32gb za igrat igre koji vrag  ? rade cu jos jedan ssd ubost.
|
Koji je tvoj cooler? Ne vidim ih preko tableta na tapatalku.
A nadam da si svjestan da treba dobro hladiti jer niti stock hladnjak nije sposoban hladiti ni za dva browsera po 20 tabova u idleu 30% cpu usage. Provjereno i vlastitim očima drži 76 stupnja neprestano.
Dobro prouči koliko ide Ryzen po youtube-u pa sam izvuci zaključak koliko je to ustvari bitno. B-die isto za profesionalce kako navodi kolega Disco. Nema smisla davati 1700kn za 16gb većeg takta jer za tu cijenu dobiješ normalan 32gb. Veći takt memorije ne donosi poboljšanja u igrama. Par 2-6 fps-a razlike i čak bez promjena u nekim naslovima. Tražio si odgovor za igre na par postova gore.
Tvoj izbor ako planiraš preći na 32gb na duže staze. Nvme je sada polagano postaje prihvatljiv po cijeni/gb. Nitko te ne sili.
Glede napajanja u posebnoj temi, tvoj gtx 1060 nije veliki potrošač pa može tjerati još novu konfiguraciju bez problema.
Ekipa raspravlja da je Asusica bitna o faznim regulacijama kao smak svijeta, a trenutni R5 2600 koju planiraš jer ne daje veće preformase kroz OC za koju očekuješ. Svaka brand ploča je dobra i ne sekiraj se.