Citiraj:
Autor messiah
Ako staviš na subwooferu na 80 onda moraš staviti i na receiveru u opcijama.
Jer ako u receiveru ostaviš na 100 kako je sad, a na subu okreneš na 80 onda nećeš čuti ništa između 80 i 100 Hz.
Teško je to bez mikrofona (kalibriranog) napravit.
Reciveri (koji dođu s mikrofonom) ti to rade obično tako da gledaju gdje je -3dB rollof u bassu i onda tu postave crossover.
Kao što ti je kolega rekao smještaj subwoofera isto mođe igrati veliku ulogu.
Morat ćeš se pouzdat u uši  Namjesti kako ti najbolje paše (položaj i glasnoća subwoofera).
|
Da da, jučer sam to poriktao ali nisam nista slusao jer su mi klinci taman otisli na spavanac..
danas kada se vratim s posla idem probati kak to sad zvuci.
prije je bilo krivo poriktano sasvim sigurno.
edit: znam je da je ovo moje entry lvl ali sigurno je bolje nego ono sto sam imao prije... ja sad uzivam u glazbi i znam da se uvijek moze bolje no ja nisam zahtjevan korsinik a filmovi i efekti u filmovima su mi broj 1 a tek zatim glazba iako u satima vise slusam glazbu. Nadam se da razumijete.
I ovo sto sam kupio, kupio sam si na jedvite jade nagovarajuci suprugu..i to me ukupno doslo oko 5k kuna a za tih 5k kuna koliko sam vidio moze se kupiti malo bolji zvucnik a ostalo je povijest

za mene je to jednostavno nedostizno i to je to. lako kupit gtx 1080ti ali ovo tu je sve skuuupo ako hoces bolje ali iskreno vrijedi li dati duplo vise za svaku komponentu ?