Tema: Mišonja?
View Single Post
Staro 29.12.2005., 15:53   #14
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: Mišonja?

Citiraj:
Originally posted by Mar
Evo baš si mislim uzeti nekog od miševa za dar (sebi ).
Trenutno imam dual-opticala kojeg sam uzeo cim je izasao (oko 3-4 god?) i vrlo mi je dobar, ALI:

- Izlizao mi se (doslovno, sloj boje se skino odozgora ), guma sa strane se odlijepila...

Htio bi nešto bežično sa malo boljom ergonimijom (DO mi je mrvicu malen).

Isto tako mislim uzeti s laserom umjesto led lampe jer mi je komp u sobi, a i kad navecer stavim torrente da se skidaju da mi ne svijetli.

Znači uzeo bih ili: MX1000 (svidja mi se oblik i cijena ), G5 (minus: korda) ili G7 (bezican i po svim reviewima savrsen, ali skup ko svetog petra kajgana ).

Od svih ovih mislim da bi mi najviše "pasa" G7 , jer sam za mx1000 čuo da ima problema ukoliko se podigne s podloge.

Ima li tko iskustava s ovim miševima?
imam ja mx1000 nema problema s dizannjem s podloge tojebilo na prvim modelima a osim toga ga spojiš na PS2 prek priloženog adaptera.
Inače jako dobar miš iako ja imam male zamjerke na ergonomiju s desne strane miša kodmalog prsta.

G7 je nažalost još preskup.

Ja lag nisam primjetio na mx1000, Đuka ne kenjaj dok nisi isprobao.To kajnema Bluetooth po menu nije velika mana
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote