Postoji dosta znanstvenika, a pogotovo onih u povijesti koji su se suzdržavali od spolnog općenja jer su osjetili ( subjektivno ili objketivno ) da imaju od toga neke benefite. Sad tu ide i masturbacija.. sigurno da ima nešto.
Ovo za naglu privlačnost ako se ne trošiš ili ne trošiš desanku, to je vrlo jedostavna stvar. Kada nisi dosta dugo izbacio to iz sebe svaka ti je napeta i gurnuo bi ga u crijevo za polijevanje vrta, stoga svaku i gledaš "onako" pa ona skuži da je ti "tako" gledaš i onda ako je raspoložena zna da si zagrijan pa to bude s malo manje srama jel'

Ako nemaš nagon taj da bi ga gurnuo u trulu bundevu tada si hladniji, nešto rezerviraniji pa i žene neće baš skočiti jer ne znaju da li si za ili ne, nije im "zicer jel'"
Vezano za temu gore, ima i sličnih tema zašto su lijepi ljudi često single i slične varijacije.
Iz iskustva mogu reći da nema tu mišičav, debeo, nizak visok ovakav onakav već je najbitnije da se zaj.. da se javljaš, okrećeš stalno nešto, dejtaš, zoveš van i sl.
Kakav god da jesi njih 50 će reći ne ali će jedna reći da. Treba imati za to želudac i volje, puno ljudi nema, i ja sam među njima, ali to je realnost.

Što se nadovezuje na ovo, zašto su bilderi solo, jer vježbaju a ne dopisuju se, trče za ženama, dejtaju stalno itd. Uz posao, vježba i malo po vani ode dan da se ne okreneš. Barem meni tako.