09.02.2019., 17:54
|
|
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor Thermaltake
Pozdrav, ističe mi ugovor koji sam ugovorio još sa ex.amis-a za manje od mjesec dana, ponudili su mi znači 150 download upload mi nisu znali reći(kvaliteta prodaje njihove), ali vidim da je onak 15mbps što je katastrofa, ali vidim na njihovima sajtovima da nude 500/120 za 25kn više.
Pa me zanima kakva su iskustva ako je netko imao takvu situaciju, pitao sam da li router i tv boxevi ostaju isti rekli su mi da ostaju, samo naravno cijena više neće biti ova koju sad imam ustvari bit će par kuna veća, šta mi ne predstavlja problem ako je stvarno ok ovih 500/120, da nema padova itd. jer vidim da je to pasivna optika pa me zanimaju iskustva drugih kakva je stabilnost, ping itd.
Također mi je čudno da mi sad nude ovu opciju, a kad sam prije jedno cca godinu dana pitao da li se mogu premjestit na tu tarifu 500/120 uz potpisivanje novog ugovora su mi rekli da ne mogu jer to je skroz druga infrastruktura, sad mi na kraju nije ništa jasno jer mi njihov čovjek iz prodaje na telefonu kaže da mi se neće ni router mijenjat ni ništa, sumnjam da ovaj eltek uz megabitni SFP može potegnut 500/120 malo mi je to sve sumnjivo.
Da li recimo mogu otići u A1 centar i tamo produžit ugovor, a ne ovako telefonski jer iskreno ne vjerujem ovim studošima šta rade tamo i to šta će poklikat jer ja bi baš htio crno na bijelo imat. Imam dosta ljudi koji su se žalili na ovo produljenje ugovora telefonski jer su im svašta znali stavljat, pa onda se natežu s njima mejlovima, telefonski izgubiš vremena itd.
|
Samo da dojavim, riješio sam stvar, neki glupi studoš prvi puta šta mi se javio mi je pokušao uvaljat njihovo sranje od pasivne optike i koaksijalnog kejbla pa sam danas opet zvao i najnormalnije produljenje ugovora 3u1 + dodatni risiver i neki paket još televizijski šta imam i flat telefon bez uspostave sad 218kn na 24 mjeseca ugovora. Kaže ovaj danas agent kad sam mu ispričao šta mi je njegov kolega studoš očito neki prije par dana ponudio, kaže to su gluposti nema smisla da vas degradiraju na lošije.
|
|
|