Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.02.2019., 18:23   #9824
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Jesi pogledao i ovaj video od lika kojeg si naveo?
https://www.youtube.com/watch?v=K8zAko5G6eg
Smatram da mi ta tema nije bitna, tako da nisam trošio vrijeme za to.

Meni DAC treba za spojiti sluške na komp. Slušajući razliku između integruše bazirane na ALC1150 i HiFimeDIY tiny, razlika je jasno čujna.

Malo opremljeniji DAC-ovi moraju biti bolji - usporedbom IC-eva koji se ugrađuju je jasno da jedan stolni DAC sa izlazom za slušalice mora biti bolji od ovog tiny čuda.

Dakle, uvjeren sam da se isplati dati barem pola vrijednosti slušalica za DAC.

S druge strane, uspoređujući tiny na mom nexus 6 u odnosu na sam 3.5mm jack, razlike su na razini placeba, prvim preštekavanjem ko fol čujem nešto, vratim nazad, zvuči isto.

Dakle, za mobitel mi sigurno ne treba, osim toga otvorene slušalice i mobitel ću koristiti najvjerojatnije nikad

Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
Destro, ak nemaš problema sa kineskim brendovima, preporučam SMSL M3 DAC/Amp. To ima stvarno pristupačnu cijenu koštanja, ima pojačalo za slušalice sa klasičnim potenciometrom, tri digitalna ulaza i linijski izlaz za pojačalo. I uistinu fino svira, sigurno će bez problema potjerat i tvoje Senhajserice.

Ja ga koristim u jednom pomalo neobičnom "desktop" sistemu, zapravo uskoro ću postavit i slikicu i napisat koju riječ o njemu.
U tom cjenovnom rangu sam naletio već na nekoliko kineza, uključujući dva prijedloga odavdje. Moram podvuć crtu koji ću odabrati, usporediti specke IC-ova, pa kupiti nešto što je dostupno preko amazona. Ako neće valjati, vratim.

Nemam ništa protiv iste elektronike za manje para kao u skupljim modelima.

Našvrljaj malo kak ti se dopao M3, rado bih pročitao.