Citiraj:
Autor dh41400
Pelikani su svjesni da to nikada neće dobiti od njih. Ovo je vjerojatno više poruka ostalim momčadima (istok?) da ulete sa boljim ponudama (više od 1 picka).
|
Lakersi bi bili ludi da toliko daju kolko ovi žele. Poruka je ostalima od strane Pelicansa da žele čuti i druge, međutim je problem u tome što Davis šalje jasne signale da želi u Lakerse. A njegov ćale javno priča da ne želi svog sina u Bostonu nakon onog s IT. Pitanje je hoće li itko kockati s time da uđe u trade a da im Davis godinu dana kasnije odleprša, a dao si za njega brda i doline.
ne znam, ne vidim nikog osim Celtica tko bi mogao mečirati ponudu Lakersa, a kod njih Davis ne želi tako da će se na to tešk oodvažit. Možda Pelicansi samo izuvaju Magica iz cipela, pa dokle ide
Citiraj:
Autor Gilbert5
Wall mi nikad nije bio drag. Meni ga nije zao iako jento ruzno za reci. A washington si je ovo sam skuhao, konjine dale taj ugovor liku sa problematicnim koljenima i egom kojeg se ne bi posramila ni kraljica LBJ.
|
Nije drag ni meni, iako mi je žao da se ozlijedio. No na stranu to što mi nije drag, lik je uistinu jako precijenjen. Ništa s tim Wizardsima nije napravio vrijedno spomena, ništa.