Citiraj:
Autor Mommistake
Za što je kriv Epic games točno?
Jer je napravio deal dobar?
Jer je ponudio tako nešto?
Ne krivim ih uopće. Jedino što je ovdje krivo i sebično je 4A GAMES i njihovi podvigi.
|
Pa ako ćemo gledat striktno pravno onda si u pravu... Ali ako ćemo ubacit i pravednost onda ne, jer se Epic poslužio "plavom kuvertom ispod stola" metodom. Nije Epic u ovoj priči samo "onaj koji je dao deal kojeg se ne može odbiti" jer je za to vjerovatno platio i šutio o ekskluzivnosti do pred neki dan... Nije da je na Epic storeu pisalo da je exodus epic ekskluziva pa da to nitko nije vidio...
Citiraj:
Autor mamutarka
ima slika na prošloj stranici
steam je iz 2003., epic store je star par mjeseci ak se ne varam
ne branim nikog al ono, bit će i oni ok za 15 godina
|
Je, ali steam je bio prvi i jedini i sve te fićure je sam izmišljavao i dodavao kroz to vrijeme. Epic, da nije bahat i da ne želi sve odmah, je mogao napraviti pristojan launcher jer barem ne mora izmišljavati nove fićure... Samo je trebao prepisati sa steama i amen....
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Greška je misliti da je PC toliko bitan. Ne znam kako će biti za metro exodus, no recimo CoD serijal ima oko 98% prodaje na konzolama. OK, ovdje možda bude više PC igrača, ali konzole će sigurno dominirati u prodaji (ne vjerujem da će više od 30-ak% od ukupne prodaje pasti na PC, a možda ne bude ni trećina toga)
i
|
Dole si sam napisao:
PC 24% a PS ima 38% ne znam zašto misliš da je to nebitno? Al su male brojke? I to za platformu di je piratluk jednostavan...
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Ne vjerujem da je to ako su i The Division 2 povukli sa steama radi EPICA, to je već modus operandi.
Što se tiče prodaje, našao sam za primjer ovu opću statistiku za ubisoftove igre za Q1 2018
Znači 24%, i to se ističe kao fenomenalan PC rezultat jer je prebacio xbox. Dakle onih mojih max 30-ak% je realna procjena
|
Nisam baš primjetio da se ljudi nešto žale zbog Divisiona... Vjerovatno zato jer je šit igra... Tako da to što je 2 dio Epic exc. i nitko tj malo tko plaće zbog toga govori samo za sebe...