Citiraj:
Autor Neo-ST
Jako, jako dobar video kojeg bi trebao pogledat svaki fan kojem je stalo do BF-a jer ulazi u detalje i uzroke koji su doveli do toga da je BF5 jedan od najgorih BF-ova ikada, na vrlo argumentiran način sa dokazima.
|
A gle...
Mene uopće ne zanima kako i zašto je došlo do toga.
U desetke videa su obećali da će objasniti ovo, ono...
I na kraju su svi videi isti: EA nabacuje svoju ideologiju studiju, on se promijeni i propadne ili jako sroza, 60-70-tak posto dokaza, ostatak nagađanja da video dobije ozbiljan ton... i ja sam do sad izgubio već sate i sate života na videe koji mi nisu rekli ništa novo ili bar važno za mene.
Baš me briga za idiote koji rade ta sranja. Oni mogu postati još gori.. ili bolji... ili mogu dobiti otkaze.. ili drugi izdavač može kupiti DICE.. ili....
Mene samo zanima dal ćemo ikad dobiti Battlefield bez ovih popratnjih sranja koje okružuju sve EA igre u zadnjih nekoliko godina.
Što je bilo, kako, zašto.. nemam više želudac za odgledati ni jedan jedini video o tome.
P.S. što se tiče gameplaya, ovo je meni jedan od najboljih BF-ova ikada. Da nemam obaveze i troje klinci već bi vjerojatno prošao 500 sati...