Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 03.02.2019., 09:25   #439
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor MadManBD Pregled postova
Velika je to lova u pitanju, na veliku kolicinu prodanih primjeraka 30% ili 12% ukupne prodaje, tako da na jednu ruku kuzim izdavaca al opet, tako nesto izjavit.. bad move...

Osobno imam instalirano Steam, Origin, Battle.net, Epic, Uplay.. ali daleko najvise igara u library pod Steamom, koji mi je najdraži od svih...
Da ali tih 30% je standard industrije (barem do sada je bio), koliko sam shvatio toliko svi više manje uzimaju (čak i android store). I još jedna stvar koju smo zaboravili a to je da se je Steam nagodio sa izdavačima da ako igra bude prodana u više od 5 mil. primjeraja ili 10 itd. postotak koji Valve uzima je manji (mislim da je 20%).
Ja, osobno nemam ništa protiv još jednog store-a ali imam protiv toga što su srali i lagali i što se 3rd party igre nasilno pretvaraju u store exclusive. Epic ima para i ponaša se ko neki baja koji je došau lokalnu birtiju na rubu grada, oću sve i oću odmah... To tako ne ide a pogotovo ne ovakvim pristupom...

Uglavnom, meni kao i drugima je najveći problem ta ekskluzivnost.

Citiraj:
Autor sharyn Pregled postova
zapravo trebalo bi nam bit drago što je uletio još jedan igrač kao steam, mozda ce cijene bit manje
a što se metroa tiče pojavit će se u videotekama brzo jer koristi isti denuvo kao i RE2R
Cijene neće biti manje, mogu samo biti veće jer izdavači već dugo kukaju kako je ovih 50$ već odavno premala da bi njima bilo "OK".
IHrvojeI je offline   Reply With Quote