Citiraj:
Autor BladeRy
Svaka cast, nije dosta sta su zajebali steam usere kojih je 90%+. Nego im sad i prijete.... budala na kvadrat. I jos izvali, sta vam smeta instalirat jos jedan launcher par minuta. Ko onaj kreten iz blizzarda, pa imate telefone.
Tek sad ce community udarit.
|
Svi seru po EA, ali na kraju dana, svi žele biti kao EA. Napraviš hype, dobiješ hype i onda debelo dobro to naplatiš tj misliš da ćeš dobro naplatiti. Prodaš muda ko Hladno Pivo i onda se čudiš izjavama fanova.
Citiraj:
Autor gin.tonic
Navodno Epic Games ima ekskluzivu godinu dana na Metro Exodus + developeri 4A Games su zaprijetili ako bude bojkot PC gamera, nece izdati buduci Metro na PC...
 Ovo je ludost kaj rade...
|
Što se mene kao fana serijala i knjiga tiče, ako ćeš se kao developer kurčit da nećeš više raditi Metro igre - gle, nemoj, ko te ebe. Radi novi Kol of Booty, betl royal i sve ostalo u čemu djeca danas uživaju, sranja sa pun qrac mirkotransakcija, naplaćuj šta god hoćeš... I don't give a shit. Sam si napravio govno, a sad ti želim dobar tek. I želim ti sav fail ovog svijeta u prodaji. Kupiti ću igru sigurno... kada dođe na steam.
Citiraj:
Autor ShebY
Epic je bolji da, 50$ ili 60€.
Vrhunski su ovo izveli.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
|
Preko CDKeys i sličnih, za mjesec dana će se naći po 30 EUR/USD jer će prodaja biti vjerojatno fail totalni + videotekari.
Citiraj:
Autor gunther
Pa da, ali takvo kemijanje s cijenama je upravo plod steamove politike...
Kupci to prihvatili, pa sto ne bi i ovo?
Vidjet cemo...
|
Aha, Steam je kriv što je i Epic Games pošao tim putem?

Kad epic bude imao takav community, support i slične stvari, možemo reći da je Steam govnarska ekipa. Ovako, to malo uzimanje više marže je nemjerljivo koliko čovjek može biti zadovoljan sa Steamom, a koliko sa Epicom.
OK, ti imaš svoju priču sa Steamom, a mi svoju. Osobno imam 150+ igara u libraryju. Na Ubi dreku imam 15tak i na Originu 10tak. S time da Udrek i Origin ne palim. I taman mi fali još i Epic Launcher na kojem ću imati jednu jedinu igru. A Doom kad izađe bude vjerojatno na Bethesdinom dreku.
Citiraj:
Autor sharyn
key i za epic laucher se nadje za 40ak € tako da to ne igra ulogu nikakvu.
Ali ova prijetnja im nije trebala, mislim da su sami sebi pucali u nogu 
|
Vidjeti ćemo u 12 dana. Veselio sam se tom 15.02. zadnjih godinu dana skoro, a sad mi je tako svejedno hoće, kad će ili kad neće. Kaj se mene tiče, neka naprave push back radi završnih uštimavanja