Citiraj:
Autor listerstorm
Boldano - imam osjećaj da je ovo što Dončić daje njegov max. i da s vremenom neće biti bolji.
Mislim da je Jokić ipak malo veća klasa i talent.
|
Nikako se ne bih složio. Luka je možda došao u NBA kao već 90% formirani igrač, ali što se tiče NBA, još je rookie. I ima što naučit i ima prostora za napredak. Pa pogledaj Jamesa koji je s više od 30 na leđima napravio značajne pomake u svojoj igri i prilagodio se. u NBA se puno više u klubovima radi na osobnom razvoju i napretku, i ako će htjet radit i napredovat, napredovat će sigurno. Barme na šutu ako ništa drugo.
I da je Jokić veći talent... ne znam. možda je, ali talent je samo mali dio priče (pogledaj pod Melo

). Dončić je s 18 godina u europi osvojio sve što se može osvojiti, i u klubu i u repki, kao najbolji igrač tima. S čime je Jokić došao u NBA?
Taman da Dončić više ni ne napreduje - dečko može voditi napad, čitati igru, kreirati i za sebe i za druge, zabijati iz svih pozicija, u rookie sezoni igra na visokoj razini, rješava utakmice, zabija clutch šuteve. Okruži ga boljim role playerima i možeš se slobodno zapitati treba li mu uopće išta više?

Sa zdravim Porzijem koji će mu biti rim protector, pick and roll par i spacer, to bi mogao ispasti odličan combo.