Citiraj:
Autor dukee
Imao sam GW GS 1080ti koja je isla preko 65 stupnjeva pod loadom.
Stavio Artic gore i nije prolazila 35 stupnjeva na 40% fan.
|
Citiraj:
Autor warlock25
Moze malo detaljnije o acceleru.Koliko je glasan za razliku od stock coolera na grafi.Za temp znam da su brutalne.Ako tebi nije prelazila 35 stupnjeva u loadu na 40 posto vrtnje ventova onda po tom mozes puknut na 20 posto vrtnje i imat nekih 60ak stupnjeva i potpunu tisinu jer nema sanse da cujes ventove na 20 posto
To mi je malo to good to be true
Cek malo tam pise na siteu od Arctica da nema termalnog ljepila sto znaci da se najnormalnije moze maknut accelero i vratit origigi cooler gore kad oces.I imas accelero za sljedecu grafu i ukrug tako dok nebude vise kompatibilan sa buducim grafama.
|
Hajde nemojte biti smiješni, 65 stupnjeva u loadu sa tim blower drekom i 35 sa Accelerom, isto u loadu. Ako to grafa pokazuje, senzor joj laže, i to laže opako. Nema teoretske šanse da su to ispravne temperature.
Citiraj:
Autor warlock25
40posto od accelera je 2000-40%=cca 800rpm sto je ok a 20 posto nekih 400 sto je brutalno tiho
|
edit: PWM nije nužno linearan, recimo noviji Arctic F14 od mojih imaju skoro cjelokupan raspon okretaja između 80 i 100% PWM.
Citiraj:
Autor nickross
Meni se penje do max 48 stupnjeva sa Accelerom i naravno također aftermarket pastom i padovima
|
edit2: da, to je apsolutno ok temperatura za 1060. Ali mi ovdje govorimo o kaloriferu sa podrškom za 3D (da citiram RAK-a) 1080ti.