View Single Post
Staro 01.02.2019., 09:16   #2644
polymer123
Premium
Moj komp

polymer123's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Za 3 dana bi je najbolji full body, ili možeš neki razvodnjeni PPL.

Imaš tu: https://www.reddit.com/r/Fitness/ dosta planova pa nađi sebi zgodno.

Po meni, uvijek je najbolje se držat glavnih(bench, deadlift, squat i overhead press), da ti to bude temelj. Najlakše je počet s nekim 5/3/1 dok ne svladaš sve i onda 5x5. Po želji dodaj izolacije. Preporuka; ubaci pull up, face pull i dip.
Probam nešto naći, bio sam 3 puta u teretani dosad, problem je što me ove početničke jake upale uhvate koji god dio tijela da vježbam tako da sljedeći put moram neki dio izbaciti. Tako da planiram postepeno ubacit još jedan ili dva dana teretanu osim što me muče upale fali mi dosta izdržljivosti i snage.

Citiraj:
Autor BladeRunner
Full body koji mjesec cisto da postanes svjestan pokreta. Kasnije ces ili vec odustati ili poceti traziti druge pristupe treningu. Razmisljaj o tome sto radis, ako izvodis neku vjezbu, a ne pogodis misic koji s njom treba pogoditi, trazi greske. Nije smisao podici uteg, vec stisnuti zeljeni misic uz postepeno povecanje opterecenje. MORAS imati u planu progresiju u tezinama ali isto tako MORAS vodit brigu o nacinu izvođenja. JEDI, sa 190cm i 90kg ti nemas sto mrsaviti. Ako si u tom stanju "debel", ti nemas misice koji ce trosit kalorije, sto znaci da moras malo jesti, a to je losija opcija. Bolje je izgradit misice koji ce trosit kalorije, jos imas i opciju graditi misice i mrsaviti u isto vrijeme par mjeseci - godinu.

Mislio sam se zadržati za početak na nekih 90 kila, a poslije tek nabaciti koju kilu, debel nisam osim stomaka. Kad sam bio na 99 kila bila mi je borba kako nešto izbaciti da smršavim, a sad se borim da pojedem dovoljno haha
polymer123 je offline   Reply With Quote