Citiraj:
Autor bor1s
Prešao sam dosta puta sve tako da sam isprobao sve kombinacije više manje. Moja preporuka ti je napravi upgrade za rivet gun i headshotas sve splicere sa jednim metkom ove malo jače sa 2. Sljedeće oružje napravi sve upgrade za sačmu tako mi je bilo najlakše igrati. Strojnica nije loša ali pojede ammo nju sam uglavnom koristio za daddy i sister sa heavy ammo. Dok ti postane refleksno u borbi koje plasmide koristiti i oružje igra meni dobije novu dimenziju. Ja mislim da sam najmanje koristio ako svega 3-4 puta te pčele što si naveo
Što se tiče 1999 moda. Tamo ti je najbolji prijatelj possesion sa oba upgrade mada svi vigori su korisni najmanje sam koristio shock jockey i devil's kiss. Nisam igro Infinite već koju godinu pa sam i zaboravio gdje ima koliko neprijatelja ali vjeruj nije preteško dok znaš što radiš. Najsmiješnije mi je dok imas upgrade na dmg za revolver i uzmeš opremu koja ti daje 50% dmg na crit te 25% dmg na aim mode, ubiješ motorized patriota sa 2 headshota, handymana sa 3-4 
Achievementi na steamu mi nisu bili baš interesantni prije ali sad riješim achievemente 100% jer tek onda dobiješ bolji dojam koliko je mehanika neke igre dobra i koliko je igra teška što je dobro što loše itd.
|
A jebiga. Prošla su vremena kad sam mogao igrat u komadu par sati dnevno, pa da imam vremena za sve to isprobati. Ali slažem se da treba igru dobro upoznati, i onda ide lakše. Znam da sam infinite command deck prošao sa upgradenim return to sender, koje sam postavio oko generatora, tako da su ovi uzalud trošili ammo na njega.