View Single Post
Staro 30.01.2019., 19:56   #324
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor miro3005 Pregled postova
Gilbert5:

po tvojoj prici sve sam zeznuo nadam se da sam bar dobro odabrao skuter koji sam kupio
...
...

hvala na info i pozdrav
Nisi se zeznuo. Samo pišem svoja iskustva.

Nije pokvaren, domet je takav kakav je s tvojom masom i niskom vanjskom temperaturom. Nisam ga vozio bez dodatne baterije, ali trebao bi biti upola manji domet. Znaci, meni je 29,7 km u ljeto, to bi bilo 15 km max s jednom. 11 km nije loše za zimu.

2. Oštećena je jer očito mehanizam dosta radi, s kontra strane imam vijke za zatezanje. Poslao sam mail uvozniku, pa su mi rekli da se javim u servis. Još nisam fw-a mail njima.

3. Nikakvih 4 metra, mogu izmjeriti jedan dan, ali garatiram da sa 32 kmh mi treba barem 15 -20 metara da stanem samo sa ručnom kočnicom, a voziti se s nogom na zadnjoj nije jednostavno. Imaš na youtube, kao es2 bolkje koči nego m365 kada se koriste obje kočnice, samo u rl to nije lako izreagirati sinkrono.

4. Ne znam, moj koji sam dobio u zamjenu ima mekše amortizere (a možda mi je to samo u glavi), fizički nemaju razlike.

5. Preko ivičnjaka ga svaki put dižem, znači stanem i dignem ga. Ko manjih oko 1-2 cm samo se odgurnom nogom i podinem prednji kraj, ali isto jako usporim. Ako nečeš paziti, bude odapeo jako brzo.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote