Tema: Košarka
View Single Post
Staro 29.01.2019., 14:43   #3073
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Da ne kopam po threadu, kakve su trenutne opcije gledanja snimki NBA lige ? Dakle, ne live, jer prošlo me je ustajati u 3-4 ujutro gledati uživo nego da poslije pogledam koju.
Hvala !
Probaj utipkati "nbafullhd" ili "nbahdreplay" u google, možda ti pomogne.

Btw da se vratimo na aktualnu temu, evo službene izjave od No-LA

Citiraj:
"This past weekend, Anthony Davis' representatives informed us that Anthony does not wish to sign a contract extension with our team and subsequently has requested a trade. Although we are disappointed in this decision, our organization's top priority is to bring an NBA championship to our city and build our team for long-term success. Relative to specific talks of a trade, we will do this on our terms and our timeline. One that makes the most sense for our team and it will not be dictated by those outside of our organization. We have also requested the League to strictly enforce the tampering rules associated with this transaction."
Opet ide "tampering" packa određenim likovima u ovoj priči ... ono o čemu sam pisao pred par tjedana.

Sudeći po ovoj izjavi, nekako mi se čini da New Orleans nije baš zainteresiran za odlazak njihovog miljenika u Lakerse ... štoviše zvuči mi kao izjava u stilu: "Radije ćemo ga poslati na Mars nego vama."

S obzirom da Lebronov/Davisov agent pokušava isforsirati trejd u određenom pravcu (nakon što je Lebron "popričao" sa Davisom na romantičnoj večerici), te nakon Lebronovih izjava o njegovoj "GOAT" ostavštini (pobjedi nad GSW-om) ... uopće me ne čudi službena izjava NOLA-e.

Moglo bi ovdje biti i više nego što većina očekuje - A trenutno se očekuje totalni cirkus
dh41400 je offline   Reply With Quote