Citiraj:
Autor Gigi1
da se nije stvorila strka panika pitanje da li bi tako brzo vidjeli 1660 modele, s druge strane ne moze se zanemariti pricing ostatka rtx linije ono rtx2060 je best buy prema cemu usporedbi sa cijenom rtx2070...super
|
Kako nije best buy? Pogledaj realno...
Za rtx 2070 sam objasnio, ove iznad neću ni spominjati. Baš sam jučer-prekjučer računao nekom tipu koji je tvrdio da je RX 590 fatboy best buy -rtx 2060 je 42% brža, 45% skuplja - i to nisam računao ove ispod 3000kn itx verzije, nego ove dual fan od 3200+kn (ok - 3% fasuje) ALI ima skoro duplo bolju efkikasnost (performance per watt -cca preko 90%), te još od nedavno ide i freesync. RT neću ni računati kao plus, iako bi netko i to stavio. Eventualno su tu negdje ili bolje RX 580 8gb i RX 570 4gb po isplativosti, no kad se uzme u obzir overall snaga, te da dotične lagano posustaju na 1080p u najnovijim igrama - rtx 2060 tu ispada trenutno najlogičnija kupovina kome ide u budžet, a mislim da će titulu best buya vjerojatno preuzeti 1660Ti ili 1160 6gb...
Citiraj:
Autor messiah
Ovo je vrlo vjerojatno zašto su se odlučili izbacit non-RT modele. Fulali su 500 miliona $ od guideanca za Q4, slaba prodaja Turinga (zasluzeno) i podbacaj u datacentar segmentu.
|
To be fair glasine o non-RT tj. GTX modelima su stare jednako kao i one o RT modelima...