Razočaran sam. Ne znam, jeboga Alija, cijenim 4 igre na svijetu trenutno tj koje me zanimaju: Metro, STALKER, Doom i F1.
Metro Last Light - 2013 u ožujku pushed back 60 dana, par dana prije launcha
STALKER 2 - 2011 trajno cancelan i onda najavljen za 2021, ali ne vjerujem dok ne vidim
Doom Eternal - 30.12.2018., pushed back ko zna kada, tijekom 2019, vjerojatno Q4 ili sami kraj
I sad ovaj Metro ide na neku levu platformu... letdown za letdownom. Žao mi je kaj nisam fan nekih sterilnih hiperprodukcija pa da se veselim svakom uzastopnom 08.11. Ali što je tu je.
EDIT: sa svih servisa gdje se mogu kupiti keyevi je maknuta. Ima key za Epic platformu. Za steam samo još na Steamu. 450 kuna... nedam
Citiraj:
Autor Garro
Od ovog tipa “konkurencije” ispaštaju samo korisnici. To je kao da kažeš da je dobro što Napolitanke možeš kupiti samo u Konzumu jer eto, Konzum uzima najmanju maržu i Kraš od njih dobije najviše love. Ma yebem ti sve, ponudi Napolitanke u svim dućanima, cijene neka sami formiraju, a novčanici kupaca će ostalo sami odraditi.
Ako hoću Steamu dati 10$ više da bi imao cijelu Metro kolekciju na jednom mjestu, to je moj problem. Yebale ih third party ekskluzive...fuj.
|
Upravo to. Imam sve 4 igre sa SVIM ačivmentima i sa preko 500h u svakoj na steamu. I želim tamo imati i Metro Exodus. Ali eto, para vrti gdje burgija neće, kaže stara narodna. Ali moglo je biti još gore - mogao je EA kupiti franšizu.