View Single Post
Staro 28.01.2019., 20:22   #792
bcb
Registered User

Datum registracije: Jan 2019
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
zaboravi u startu da će ti proizvođač ići mijenjati softver.

Ne radi se o promjeni sofwarea. Nego da samo vele moze li se uopce to napraviti.

Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
nije li ti lakše nabaviti za 20kn DECT baznu stanicu i pobacat gore x slušalica? dok god uzmeš sve od istog proizvođača, interni pozivi će ti normalno radit.

Ne.
Jer, ima hrpu zidova izmedu i to ne funkcionira. Probali... i podivljali. Na ISDNu je radilo interno zvanje jer smo imali nas uredaj koji je to odradivao. Onda presli na Amis (ADSL). Tamo je sve i dalje radilo kak spada. I, onda presli na Iskon nakon provjere radi li interni poziv.
Zato i jesam presao na Iskon jer su nudili Siemensa za kojeg sam znao da to funkcionira. I, da mi je instalacija provedena prije x godina nastimana za to.
I, sad mi je prije tjedan dana Siemens prestao raditi... pa je covjek dosao sa starim Siemensom, ali kod njega nije radio VoIP. Izgleda da mu drugi CPU nije radio. I, onda je otisao u auto po Zyxela.
I, sad ja imam problem jer mi vise ne rade interna zvanja.
Iskon veli: mi to ne podrzavamo.
Pa sam im rekao nek stave nekog Siemensa. Vele: znaci, hocete da zamijenimo uredaj koji radi? Pa, ne... jer ne radi interni poziv. Ali, kao, oni to ne podrzavaju, pa je uredaj, sto se njih tice, ispravan.
bcb je offline   Reply With Quote