Citiraj:
Autor panasonic
To ponavlja trgovac, a to ponavaljaš i ti već 20 postova, ne znam zašto se vrtimo u krug i zašto ništa ne čitaš.
Trgovac će tjerati svoju politiku sve dok mu ne napišeš pisani prigovor i zatražiš očitovanje.
Koga briga što trgovac traži i kakvu politiku vodi?
Pa hrpa trgovaca traži od ljudi da ne nose njima pokvarene stvari na reklamaciju nego u servis, i? Jel to po zakonu?
Postoje zakoni, ti kao kupac ih prouči i priloži tom istom trgovcu koji će onda raditi drugačije.
I ne, ne treba ti novi račun, treba ti novi jamstveni list ili nekakav popratni dokument koji će reći od kada teče novo jamstvo.
|
Pod krivičnom odgovornošću i ja tvrdim da je tako. Imao sam 20+ situacija raznih, od svađa do mirnih pregovora i svaka takva prejebavanja završila su isto - prodavač je rekao "sorry, nisam znao da je tako".
Samo sve ovisi koliko si uporan da dokažeš da si u pravu. Ako bi ko mnogo ljudi koje znam rekao na prvu "aha dobro", tu onda nemreš ništa. Veliki dio trgovaca nema pojima o tom zakonu, dio ih zna i kuži pa sami nude najpovoljnije rješenje za kupca. A ima i onih najgorih koji sve znaju a prave se toše. E takvima zabiberiš pa neka se i dalje prave toše i muljaju ljude.
"Ovaj Lenovo mobitel, šta je to". "To vam je podmarka Samsunga. Isti samsung samo drugo ime".
Ili "Elit TV, jel to dobro?" "To vam je Panasonic prepakirani."
Sent from Usreo Mobara