View Single Post
Staro 27.01.2019., 18:32   #2627
Lak
Premium

Lak's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
kolko posto je to hidroizolat? imaš sliku pakiranja ili link na isti proizvod? i di uzimaš?
ja uzimam optimum nutrition, ali je izolat koliko sam skužio. u polleu i proteini.si ovisi gdje je akcija. ispadne oko 160 do 180 kuna po kilogramu. kažu da je jedan od najboljih. any thoughts?
Da, optimum nutrition se smatra dobrom markom, nisam upućen šta sve imaju, ali onaj klasični whey njihov gold je dobar proizvod, ne možeš pogriješiti.
No taj za te novce koje spominješ sigurno nije izolat, nego običan klasični whey. Izolati su skuplji.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Može meni neukom netko objasniti zašto bi pojedinac (ovako prirodnog izgleda, markantan i bez namjere natjecanja) koristio hidroizolat koji košta 500kn 2.5kg umjesto standardnog smetlarskog praha od 200kn?
Neuk sam pa ne vidim prednosti...
Zato jer svaka roba ima svog kupca

Rekreativcu nikakav whey protein ne treba, niti gold whey optimum nutrition niti no name my protein od 20 kuna niti ništa, sve je to brija u glavi. Najodgovornije tvrdim.

Iz prve ruke sam vidio da nikakve prednosti nema korištenje prašaka proteina za nekoga tko vježba 3-5 puta tjedno u teretani ili na zraku.

Ali ajde, nije skupo ako se kupi vreća tog praška, pa tko voli i misli da mu to nešto znači, samo naprijed

Zadnje izmijenjeno od: Lak. 27.01.2019. u 18:40.
Lak je offline   Reply With Quote