View Single Post
Staro 27.01.2019., 11:12   #1
Ria
Registered User

Datum registracije: Jan 2019
Pomoć, tražim laptop!

Pozdrav svima,

(ispričavam se ako sam ovo objavila na krivom mjestu, ovo mi je prvi put da sam na bilo kakvom forumu i još se ne snalazim baš najbolje. Ako sam napravila nešto krivo slobodno me ispravite/upozorite, biti ću vam vrlo zahvalna)

Dakle, u potrazi sam za novim laptopom. Trenutno imam Hp laptop, ali s obzirom da je to bio rabljeni laptop moga tate ne znam koji Hp laptop je niti iz koje godine je. Već duže vrijeme imam problema s njim jer se smrzne i ne mogu ga osposobiti, baterija mu je koma (ako pola sata može biti bez punjača), i zadnjih godinu dana je postao neizmjerno spor.

Potreban mi je laptop koji ću najviše koristiti za fakultet i gledanje filmova/serija.

Preporučano mi je da uzmem laptop minimalnih kriterija:
Procesor: Intel Core i5
RAM: 8GB
Tvrdi disk: 256GB SSD
Zaslon: Full HD 1920x1080
Grafička kartica: GeForce GTX 950M

Nažalost, ja se skoro pa uopće ne razumijem u računala, laptope i tehniku u generalnom smislu, pa čak ni ove specifikacije ne razumijem najbolje. Bila bih vam vrlo zahvalana kada biste mi mogli preporučati neke laptope i/ili ispraviti kriterije koje sam navela ako su neadekvatni.

Cijena koju sam ciljala je između 5000 i 7000kn (ne znam je li to uopće dovoljno).

Unaprijed hvala
(ispričavam se na dugačkom postu)
Ria je offline