Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 26.01.2019., 14:14   #305
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova

Meni nekako je smiješno jer sam stekao dojam da nije testirano. Izgleda da netko u snovima zamišljao konfiguraciju

Zahtjevi su gotovo uvijek napisani kao da ih je netko izuzetno nestručan pisao, zato ih ne treba doživljavati ozbiljno. Kao što rekoh između nekih grafi za high/1080p i ultra/1440p ima 10-15% razlike. Ovo je još i dobro kakvih zna biti. Recimo fallout 4 za minimum pod isti koš stavlja quad phenoma i sandy i5, te grafe 550Ti i HD7870 (druga skoro duplo jača) itd...

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Tak jasno. Na Shadow of Tomb Rider sam smanjio settings sa ultra na high i dobio istu kvalitetu slike samo bez suza i boosta fan speeda na 60FPS locku

Što se Metroa tiče, nikad ni LL Redux nisam kurio na max max postavkama jer stvarno nema razlike, barem mome oku vidljive. Znam da ima gurua i šamana koji vide razliku u jednom FPS-u no eto, nije me bog darivao takvim talentom pa nemam problema sa smanjivanjem jedne stepenice sa ultra tj poštelavanje settingsa a da nije sve max out.

Pa nemaš se čega bojati. RT naravno ide off i ako ne bojiš se sa ultra na high staviti (ili ugasiti/smanjiti gluposti poput motion blur i depth of field) to je to, imaš 60+ fps sigurno
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote