Citiraj:
Autor IHrvojeI
Ne znam kako ekipa ovdje diše ali meni se ne gadi smanjiti neku postavku i dobit koji FPS više npr. sjene i AA i već imaš 15-20 FPS više (refleksije, motion blur su također na listi za odstrel).
ALi to je sve pod uvjetom da ovi điberi naprave postavke u igri kako spada a ne da zbuksaju sve iza jedne stavke ko i kod prijašnjih igara...
|
Tak jasno. Na Shadow of Tomb Rider sam smanjio settings sa ultra na high i dobio istu kvalitetu slike samo bez suza i boosta fan speeda na 60FPS locku
Što se Metroa tiče, nikad ni LL Redux nisam kurio na max max postavkama jer stvarno nema razlike, barem mome oku vidljive. Znam da ima gurua i šamana koji vide razliku u jednom FPS-u no eto, nije me bog darivao takvim talentom pa nemam problema sa smanjivanjem jedne stepenice sa ultra tj poštelavanje settingsa a da nije sve max out.
Citiraj:
Autor Garro
To ti je sad plan, ali kad počneš igrati... već vidim odgovor Steama: “Gospodine Brko, ne možete refundirati igru nakon 14 dana konstantnog gameplaya (kako je to uopće moguće, da li koristite neke droge?), tri prelaska i unlockanim svim achievementima. Jedino što Vam možemo dati je broj klinike za odvikavanje.” 
|
Da je 2012 ili 2013 u pitanju, vrlo vjerojatno

danas, jako teško

2 ure dnevno max. Eventualno po noći kad ne spavam

ali nadam se ružnom vremenu pa da onda češljam jer nemrem van.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk