View Single Post
Staro 26.01.2019., 01:54   #3804
Feeno
Registered User

Datum registracije: Nov 2018
Ja nisam nikad koristio Internet kod HT.
Davno prije 10 god., sam u Amis i sad je vrijeme za HT optriku
Pa nista ne znam kako ide procedura.
PP mi je rekao da moram prvo ici na bakar (privremeno imam hibrid Mini, samo net+tel )

Postoji mogucnost dovrsenja "nedovrsenę gradnje" trebam predati zahtjev (PP to radi, kako smo se dogovorili) i cekati da dodu terenci.
Da . i ja sam shvatio da terenci provlace fiber do mjesta gdje ce biti ruter (receno da korisnik ima 15m fiber kabla na raspolaganju, cuo i procitao a je li istina ne bih komentirao)
PP prilikom posjeta meni u kuci, je gledao kako ce mi izgledati to s fiber kablom.
Dok cekam terence, ja sam napravio, odstemati rupe u zidu, kako bi provukli kroz instalacijske cijevi. To sam ucinio, kako bi ubezao instalaciju optike u kuci

Zasto instalacijske cijevi ? Uz fiber kabel, bi isao i novi telehonski bakreni kabel. a u buducnosti i Bnet kabelski kabel i da su mi ispod zbuke da ih ne vidim.Neke tocke sam im ostavio jer ne poznajem prirodu FIBER Kabla pa cemo vidjeti sto s tim.

Koliko znam, nemam srecu korisniti Optiku Nove generacije (u tom slucaju bi uzeo najmanju 350/350 i bio bi jaaaaaako zadoboljan . simetricne su brzine, moj osobni stav)
Imam standardnu opltiku, i dobio sam Speedport Plus i ok je za male brzine koje sad trenutno imam 4Mbps

Ako budes imso srece, dobit ces Optilu Nove Generacije. onda u tom slucjaju ide ruter Infeno G400 (priblizan naziv ili fali jos jedno slovo nisam siguran)
Feeno je offline   Reply With Quote