Citiraj:
Autor celavicro
Ajmo decki
neki savjeti
Kako poceti s treningom,pehranom...uglavnom ušao sam u crvotocinu tešku..nikak se pomakut s mrtve točke.ima tu puno razloga zasto(zena dijete,terapije o dmalog,posao i sl..)
Uglavno volim papati svasta ,a i piva je tu gotovo neizostavni dio svakodnevnice.na visinu od 176 se doslo do 103kg i doslovce nemoze se više 2 km pretrcat,a da se ne umre.
Uglavnaom nekad davno u sportu bio.čak je bilo i 12-13 treninga tjedno,repka..test na 12 min trcano 3080 m,sa 84kg benchalo se 120 kg 2 puta..i sl..
e sad kako pocet ispocetka,a da s ei uglavi sredi?? svaki savjet dobro došao
|
ovo zadnje što si rekao - sredi u glavi - tu nema savjeta kojim ti netko može to olakšati ili pomoći oko toga. Ili ćeš čvrsto odlučit i posvetit se tome ili nećeš. Ja kad sam krenuo sam prvo potrošio nekakvih tjedan dana na čitanje i istraživanje prehrane. Onda sam pun k... vremena potrošio uz kuhinjsku vagu dok mi već nije nekako u podsvijest ušlo što jesti i koliko ( taj dio mi je najmukotrpniji bio). i što se tiče treninga odredio sam ići svaki drugi dan u teretanu (nekad i opalim 2 dana zaredom) i toga se držim od 16.12.2017. i da, već sam lagano zvijer.

p.s. jako pomaže imati gym partnera (u mom slučaju frend - kumov brat) koji ima jednaku želju ići dizati i onda ti je još bolje. i nakon nekog vremena kad rezultati postanu itekako vidljivi onda postaneš praktički ovisan o tom.

edit: i prdim ko zvijer isto.