View Single Post
Staro 28.12.2005., 15:15   #11
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Koliko god nevjerojatno zvučalo vjerojatno te more driveri. Kod mene su trenutno 81.84 a probao sam sve ostale - nikakve razlike. E sad ono što je zanimljivo , buraz mi ima istu kartu kao ja (zajedno kupli) ali njegova karta radi samo sa original Leadtekovim drivreima trenutno 77.77. Zamjenimo karte ista stvar , moja karta kod njega u kompu radi samo sa origigi driverima a njegova kod mene ide na sve odlično , do windowsa je zaključismo mi.... digli nove , sve 5 probamo sad druge drivere i opet ista stvar neće pa neće , šta god mi radili kod njega radi samo na original. 81.89 se činilo da če štimat dok nismo probali pustit divx , igrice ni da pokrene. 77.77(Leadtekovi) mu rade savršeno. Ploča mu je A7N8X Deluxe i jedino što mi pada na pamet da grafa s nekim čipsetima radi dobro s nekima ne
hm......ja isto imam 6600gt leadtek i najbolje(iako ne savršeno) mi radi sa oriđiđi leadtekovim 77.77 driverima, isprobavao sam sve ove nove al mi se čini da su ti 77.77 najstabilniji (na ostalim driverima mi se ruše igre i score u 3dmarku mi je za 150 bod. slabiji) ne znam zašto...inače ploča mi je epox 8rda3+ nforce2. btw.kupio sam jučer zalmana i digo grafu na 560/1040 i tak ću ju ostavit, temp. nakon 2 uzastopna 05 3dmarka mi je 35C i s tim sam zadovoljan.
glista je offline   Reply With Quote