View Single Post
Staro 28.12.2005., 15:10   #26
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by pogi
Mislim da kod DVB-T koji je tuner ne igra vise toliku ulogu kao kod analognih. Ne opterecuj se time, vise obrati paznju (googlej) da kartica radi sa programima tipa ProgDVB ili MyTheatre ... jer vjerojatno neces ostati na original softveru od proizvodjaca. Uz vec navedenu sporost pri izmjeni kanala kod terrateca sjetio sam se i da softver mora biti startan ako zelis nesto staviti na schedule za snimanje (!?!?)
E googlam vec danima..najvise informacija ima na official stranicama gdje ujedno ima i iznenadujuce MALO informacija. Otkrio sam na Compro siteu da njihovi modeli imaju cak MONO, jedva stereo a kamoli AC3 podrsku.. mislio sam da to automatski dode sa DVB (ili HDTV) standardom..tj. ak prima digitalni TV signal da je i audio u tom signalu AC3..
tak da idem ili na ovu Leadtekovu ili Terratecovu.. a sto se 3rd party softwarea tice to jedino mogu saznat ak naletim na nekom forumu...

Nego ajd pliz baci pogled ovdje http://www.comprousa.com/New/en/prod...fications.html
to su specifikacije Comprove kartice..nije mi jasno sta im tocno znaci ovaj ANALOG capture..kak je sad to tu ANALOGNO??? i uoci da pise audio-mono... nigdje nema AC3 i ja zakljucujem da je ova kartica uskracena za AC3... to mi je steta jer ima neke featurse koji su full privlacni, kao npr. automatsko paljenje/gasenje kompa, jebacki daljinski i slicno.. i zbog tog daljinskog naginjem na Terratec kao final choice jer mi se cini da je Leadtek jako skrt bio na tom podrucju...