View Single Post
Staro 24.01.2019., 13:15   #4216
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Možete se vi smijati i čuditi koliko hoćete, ali Windows mi je zašećerio novi wakeup task kojeg prije nisam imao:

Code:
powercfg -waketimers
Timer set by [SERVICE] \Device\HarddiskVolume4\Windows\System32\svchost.exe (SystemEventsBroker) expires at 17:13:36 on 6.2.2019..
  Reason: Windows will execute 'NT TASK\Microsoft\Windows\UpdateOrchestrator\Backup Scan' scheduled task that requested waking the computer.
Ne znam kad se ovaj pojavio, možda jučer kad sam updejtao Windowse sa 1709 na 1809. Ajde, barem je odabrao pristojno vrijeme kad će se aktivirati
Ovaj isti task sam vidio i kod par frendova. Barem nije na dnevnoj bazi...

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Meni i dalje nije jasno zašto mi se poslije updatea na SVIM mašinama smrdaju power management opcije. Nije vezano samo uz Windows 10, na Windows 7/8 je ista stvar. Konfiguracije nisu ni približno slične. Ne mogu s ničim to povezati. Je li imao netko taj problem? Već mi je pun k**** namještavanja opcija svaki mjesec i tako par godina.
Hahaha evo mogu potvrditi i ovu glupost. Svi power planovi su mi imali sleep-allow wake timers-disabled. Naravno da je ovaj update to resetirao na enabled. Boga pitaj što je još promjenio, nemam volje ni provjeravati.