View Single Post
Staro 24.01.2019., 00:27   #8443
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
To isto rade i HT i Iskon. U biti, to rade svi.
Znam, ali ne na takav način. Radio sam nekad u VIPu kao njokli i jako dobro znam kako to sve funkcionira i na koje načine mogu iskamčit dodatne popuste ali to mi nije cilj niti uopće na takve stvari ne želim trošit svoje dragocijeno vrijeme.

Citiraj:
Autor Anonimi Pregled postova
Mislis da ce ti HT sam od sebe ponudit 50% popusta? :rofl:
Hoće kad se nađu u takvoj situaciji ...
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
To ti je kao da npr. ti imaš građevinsku firmu i radiš ponudu za nekakav posao.

Ti bi odmah čovjeku poslao najjeftiniju ponudu u kojoj bi ti profit bio najniži ili bi prvo poslao ponudu gdje će zarada biti veća pa vidjet kako će kupac reagirat pa po potrebi smanjit cijenu?
Kriva usporedba. Trgovina je sasvim nešto drugo. Da imam građevinsku firmu dobio bi samo jednu ponudu i uopće se ne bi ni sa kim cjenkao jer bi imao diferencijalnu prednost a pogotov danas kada građevinaraca nema ni za lijek.

I da mislim da sam ipak dobio 40% popusta.
I već sam jednu takvu njihovu (ex Amis) ponudu odbio kod staraca jer su me zavljali ugovorom prije. Možda je bila 20 kn/mj jeftinija od Iskona a i preuzimanjem su srozali uslugu.

Ovo sam uzeo samo zato kaj je zgrada stara 2 godine pa nitko još tada nije ušao osim bneta koji je odmah ekipi rezao ZAS kako bi instalirao svoje usluge. I tu sam imao natezanja oko provlačenja dodatnog kabala kako bi mi ostao čitav ZAS. Ko nije bio upućen popušio je ZAS u novoj zgradi. Tako da tko ima novogradnju ili ZAS neka ih prekriži zauvijek.

Zadnje izmijenjeno od: Xenon. 24.01.2019. u 00:44.
Xenon je offline   Reply With Quote