Citiraj:
Autor Stipest
To isto rade i HT i Iskon. U biti, to rade svi.
|
Znam, ali ne na takav način. Radio sam nekad u VIPu kao njokli i jako dobro znam kako to sve funkcionira i na koje načine mogu iskamčit dodatne popuste ali to mi nije cilj niti uopće na takve stvari ne želim trošit svoje dragocijeno vrijeme.
Citiraj:
Autor Anonimi
Mislis da ce ti HT sam od sebe ponudit 50% popusta? :rofl:
|
Hoće kad se nađu u takvoj situaciji ...
Citiraj:
Autor Mirkopoter
To ti je kao da npr. ti imaš građevinsku firmu i radiš ponudu za nekakav posao.
Ti bi odmah čovjeku poslao najjeftiniju ponudu u kojoj bi ti profit bio najniži ili bi prvo poslao ponudu gdje će zarada biti veća pa vidjet kako će kupac reagirat pa po potrebi smanjit cijenu?
|
Kriva usporedba. Trgovina je sasvim nešto drugo. Da imam građevinsku firmu dobio bi samo jednu ponudu i uopće se ne bi ni sa kim cjenkao jer bi imao diferencijalnu prednost a pogotov danas kada građevinaraca nema ni za lijek.
I da mislim da sam ipak dobio 40% popusta.
I već sam jednu takvu njihovu (ex Amis) ponudu odbio kod staraca jer su me zavljali ugovorom prije. Možda je bila 20 kn/mj jeftinija od Iskona a i preuzimanjem su srozali uslugu.
Ovo sam uzeo samo zato kaj je zgrada stara 2 godine pa nitko još tada nije ušao osim bneta koji je odmah ekipi rezao ZAS kako bi instalirao svoje usluge. I tu sam imao natezanja oko provlačenja dodatnog kabala kako bi mi ostao čitav ZAS. Ko nije bio upućen popušio je ZAS u novoj zgradi. Tako da tko ima novogradnju ili ZAS neka ih prekriži zauvijek.