View Single Post
Staro 22.01.2019., 12:54   #1169
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Stari moj, ne mora se nekome neka igra ne svidjeti, ali rec da jedan Bloodborne nije vrijedan spomena ili nešto slično je čisto laprdanje. Uncharted 4 je tamo koji je postigao globalni uspjeh i brutalno boostao prodaju konzole. Ista stvar i sa TLOU.

Svejedno mi je dal ce nak igra otic u tu kategoriju ili ne, ali ovakvi komentari vam nemaju smisla. Ima u tim hitovima gluposti, daleko od toga, ali nisu sve. Bloodborne dan danas posrami vecinu igara koje su izasle, isto tako i TLOU. Uncharted serijal nije ni meni nesto, ali daleko do toga da nije dobar. Da je overhyped, je. R&C je jedan od najzabvanijih platformera na pleyci iako netko možda ne voli takve igre. Za Secon Son se slažem, to stvarno ne valja, but hey, prodavalo se.

Kad ćemo vec tako, RDR2 je prenapuhan prozivod koji nakon 30h postane naporan, ali je tehnički čudesan, Horizon je osim settinga i core priče ništa posebno jer mu kvaliteta pati od istih open world pizdarija kao i skoro svaka druga takva igra, NBA i FIFA su cash grabbing smeća sa mikrotransakcijama koja imaju najmanje smisla se spominjati uz bilo koju od nabrojanih igara na ovoj stranici (ako gledamo kvalitetu). Na kraju dolazimo do toga da više manje ni jedna igra ne smjela biti u toj kategoriji

Na kraju krajeva, zašto se uopće zamarate dal će neka igra danas-sutra završitu u PS Hits kategoriji?
Prije toga će ionak svaka igra biti na popustu za 170 kn, bilo da je to GoW, Horizon (koji je već nekoliko puta bio), RDR2, Detroit... Čekat godinama da nešto možda dođe na PS+ ili Hits nema ama baš nikakvog smisla. Još manje smisla ima to sve ako je vjerovati glasinama da 2020 dolazi PS5.
xGAME je offline   Reply With Quote