View Single Post
Staro 22.01.2019., 06:36   #4210
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
OK, kužio bih sve to da se radi o računalima na poslu, pa vas netko tjera da budete što produktivniji i ne gubite vrijeme na nešto tako banalno kao što je paljenje računala...ali da se računalo koji ti stoji pored kreveta ne može ugasiti... Ne mogu taj dio shvatiti.
Ne radi se toliko o produktivnosti koliko o olaksavanju samome sebi i koristenju tehnologije u te svrhe. To je privatni komp. Ako postoji ta opcija, i radi tocno sto mi treba, naravno da cu je koristiti. Koristim hibernaciju od winXP.

Start up popis appova je nefleksibilan. Nekad imam upaljeno vise istih aplikacija s razlicitim fajlovima (wordovi, excelice), nekad samo cad i deezer, nekad ni sam ne znam sto cura ima upaljeno na drugim desktopima pa ne zelim nista gasiti. Samo zelim da nas sutra ceka isti setup kada netko kresne komp. I da pjesma nastavi gdje je stala haha. Zero thinking

Spavam na mansardi, komp je udaljen 5-6m i 10ak stepenica od mene. Smeta mi kad radi po noci pa ga gasim. Smeta mi kad se upali, a ne zelim to. Sad sam i to rjesio (valjda) Jednom kada budem spavao u >odvojenoj< sobi pustat cu ga neka radi 24/7 i kupiti UPS.

Imam filing da se ponavljam i da smo izasli iz domene windowsa