Citiraj:
Autor 1v@n
OK, kužio bih sve to da se radi o računalima na poslu, pa vas netko tjera da budete što produktivniji i ne gubite vrijeme na nešto tako banalno kao što je paljenje računala...ali da se računalo koji ti stoji pored kreveta ne može ugasiti... Ne mogu taj dio shvatiti.
|
Ne radi se toliko o produktivnosti koliko o olaksavanju samome sebi i koristenju tehnologije u te svrhe. To je privatni komp. Ako postoji ta opcija, i radi tocno sto mi treba, naravno da cu je koristiti. Koristim hibernaciju od winXP.
Start up popis appova je nefleksibilan. Nekad imam upaljeno vise istih aplikacija s razlicitim fajlovima (wordovi, excelice), nekad samo cad i deezer, nekad ni sam ne znam sto cura ima upaljeno na drugim desktopima pa ne zelim nista gasiti. Samo zelim da nas sutra ceka isti setup kada netko kresne komp. I da pjesma nastavi gdje je stala haha. Zero thinking
Spavam na mansardi, komp je udaljen 5-6m i 10ak stepenica od mene. Smeta mi kad radi po noci pa ga gasim. Smeta mi kad se upali, a ne zelim to. Sad sam i to rjesio (valjda)

Jednom kada budem spavao u >odvojenoj< sobi pustat cu ga neka radi 24/7 i kupiti UPS.
Imam filing da se ponavljam i da smo izasli iz domene windowsa