View Single Post
Staro 21.01.2019., 17:01   #108
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
MultiSIM opcija
da to je rješenje, ali kod nas to nedaju za smrtnike !
zato pitam, ima li kakava mogučnost da "nazovimo ruter, ali je pametni telefon u stvari" se u njega spoji bežično kakava posebna slušalica(ala dect telefon nekada koji se spaja na ruter) ili direkno spoji drugi pametni telefon pa da se podesi da pozivi na njega dolaze bez podizanja "glavnog rutera-aka pametnog

dakle glavni smartfon glumi ruter . (točka)
na njega se treba spojiti slušalica preko koje se priča ili drugi pametni koji glumi taj isti posao kao islušalica

one "kenjce" po ušima i sl ni ne pomišljam jer nit imaju ekran i sl...
mora imati svoju internu memoriju s kontaktima i to je to

Preko pametnoga imam internet i priču, ali sada bi tu karticu ugurao u ruter (prenosni) , na kučnom radi sve kako spadano nemam za pričati preko kučnog rutera opciju osim spojiti mislim VOIP slušalicu, ali hoču da je bežično ako sam dobro objasnio

"2 telefona koja rade istovremeno na istom broju:
1. smarphone koji je sastrane (ladica, džep, ...)
2. neki stari mobitel na kojeg bi bila spojena stara slušalica i s kojim bi obavljao pozive.

-postoji MultiSIM opcija kod telekom providera ali ne znam koliko se plaća, koji su uvjeti?
-preko routera to ne možeš napraviti.
-po meni je najbolje rješenje da imaš u uhu malu bluetooth slušalicu, nemaš žica, nemaš brige. na mobu vidiš tko te zove, ne moraš ga ni dizati pošto obicno slušalice imaju tipku za javljanje.
__________________"

da to je to, ali ne i način rada koji me zanima

hoču da je sim kartica (za smarfone) u ruteru jer bolje hvata signal posebno 4G(ovdje mi stalno prebacuje na 3G , a ruter uredno tjera 4G stalno i stabilno) , ali da istovremeno vidim tkome zove i da mogu da se javim i pričam

baš sam zakomplicirao jednostavno pitanje

Zadnje izmijenjeno od: Brzi Picek. 21.01.2019. u 17:10.
Brzi Picek je offline   Reply With Quote